joi, 5 februarie 2009

Left 4 Dead


Versiunea demonstrativă a jocului Left 4 Dead se pare că a oferit o surpriză plăcută pentru cei care nu utilizează sistemul de operare Windows: a indicat că Steam s-ar putea să ajungă în curând pe Linux. Cei care au avut curiozitatea să ia la mână fişierele demo-ului au dat peste câteva biblioteci pentru Linux care nu erau integrate complet în joc şi care nu aveau o legătură cu aplicaţia dedicată de server, singura care rulează momentan pe acest sistem de operare.

Acest lucru împreună cu faptul că acum ceva timp Valve angaja un specialist în Linux par să indice că în viitorul nu foarte îndepărtate Steam va fi lansat şi pentru Linux. Deocamdată Valve nu a spus nimic oficial, dar această mişcare ar fi un inevitabilă pe măsură ce numărul de utilizatori de Linux creşte.


2 comentarii:

  1. ma...am intrat pe forumul vostru dar nici nu pot sa vad nimic mam inregistrat am dat si pe acasa dar nu ma alsa:))) ma ce ai pus atatea prostii ep forum din moment ce e gratuti... macar fal in tk eu am comunitate www.planetacs.hi2.ro acuma am facuto si incep sa lucrez la ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. am bagat id-ul tau sia stept sa imi dai accept eu sunt d.paul_15.as vrea sa vorbim umpik.mersi

    RăspundețiȘtergere